Voyo раздава 5 двойни билета за хелоуинското шоу със Зомби Бой в „Арена Армеец”

Телефон, таблети и 3-месечни абонаменти за VOYO.BG са сред наградите в играта, организирана от платформата за онлайн видео съдържание!

Voyo.bg предизвиква най-смелите си зрители да качат снимка с най-откачения хелоуински костюм във фейсбук страницата на платформата за онлайн видео съдържание нa bTV Media Group.

facebook-game-voyobg

Кадърът може да е стар, но задължителното условие е да бъде на този, който ще го публикува в специално създаденото за целта приложение „Осмели се…” , не по-късно от 30 октомври т.г.

Снимките, събрали най-много харесвания, ще бъдат отличени с атрактивни награди – телефон LG G3 Gold; таблет Lenovo Tab A7-20; таблет Lenovo Tab A7-30;  три броя 3-месечни абонаменти за Voyo.bg и пет двойни покани за хелоуинското парти на клуб„Ялта” (само за лица над 18 години) в „Арена Армеец”.

Канадският артист и модна икона Зомби Бой ще бъде специален гост на традиционния хелоуински купон  на „Ялта”  тази година.

Роденият като Рик Дженест артист е сред най-обсъжданите личности в социалните мрежи заради тялото му, почти изцяло покритото с татуировки. Десетките изрисувани по кожата буболечки и човешки кости му извоюват два рекорда за Гинес, а провокативната му външност е привлякла вниманието на световни модни списания като Vogue, GQ, Vanity Fair. От 2012 г. Зомби Бой е официално лице на L’Oreal.

Освен него, за настроението на гостите в „Ялта” ще се погрижи и легендата Виктор Калдерон.

Коментари