Точно 2 седмици до кино премиерата на “Аутобан” от bTV Studios

Знаем, че обичаш киното, а още повече обичаш да ходиш на кино с любимия човек.

Омръзнало ти е от романтика и драма и искаш нещо разтърсващо? Е,  имаме нещо за теб – изключителната премиера на филма “Аутобан”.

Остават точно две седмици до 26 август, когато bTV Studios ще ти представи премиерно екшън-трилърa на режисьора Еран Крийви.

 

Повече за филма


Осъзнавайки, че няма избор, Кейси Стийн (Никълъс Холт) се обръща за помощ към бившия си шеф и пласьор на наркотици Герън (Бен Кингсли), за да набави необходимите 200 хиляди долара за животоспасяваща бъбречна трансплантация за дългогодишната си приятелка Джулиет (Фелисити Джоунс).

След като привидно добре планиран от двамата стари познайници обир се обърква ужасно, Кейси неочаквано се превръща в мишена на преследване от безмилостна банда, оглавявана от мафиотския бос Хейгън (Антъни Хопкинс). Стийн се оказва в притежание на ценен товар, принадлежащ на Хейгън, който е готов на всичко, за да си го върне. Това принуждава Кейси да се впусне в заредено с адреналин преследване с автомобили по германските магистрали, като единствената му цел е да спаси любовта на живота си, преди да е станало твърде късно…


Fotos: ©2014 TOM TRAMBOW

Fotos: ©2014 TOM TRAMBOW

 

Българско заглавие: Аутобан

Слоган: Готов ли си да нарушиш правилата

Година на създаване: 2016

Премиерна дата: 26.08.2016

Сценарист:  Еран Криви, Ф. Скот Фрейзър

Продуценти: Рори Айткен, Даниел Хетцер, Браян Кавана-Джоунс, Бен Пуг и Джоел Силвър („Умирай трудно”, „Матрицата”, „Директен полет”)

Режисьор: Еран Крийви

Fotos: ©2014 TOM TRAMBOW

Fotos: ©2014 TOM TRAMBOW

В ролите: Николас Холт, Фелисити Джоунс, Бен Кингсли, Антъни Хопкинс и др.

Жанр: Екшън, Трилър

Държава: UK, Germany

Разпространител: bTV Studios

 

 

Коментари