Пролетно модно вдъхновение от Sofia Fashion Week

За трета поредна година ще почерпим вдъхновение от най-голямото събитие за мода у нас – Sofia Fashion Week, което ще се проведе между 20.03.2017-25.03.2017г. в ежегодния си домакин – зала EFE.

Традиционно седмицата на модата ще протече в 5 тематични вечери, пред които популярни български и световни марки ще представят колекциите си Пролет/Лято 2017.

Timeline_SFW-SS-2017-1300x481

Първата вече ще представи колекции на талантливи млади дизайнери от университети от цялата ни страна.

През втората и третата вечер гостите ще имат възможност да се насладят на марки, които имат официални представителства в България като Carducci, Escada, Versace Collection, AllurE и др.

Четвъртата вечер си остава запазена марка на събитието с представянето на висша мода, а петата вечер ще предложи ексклузивни и неочаквани интервюта, а след това и модно парти.

За първи път гостите ще могат да видят и ревю на луксозни дамски и кучешки дрехи.

За изданието пролет-лято 2017 на територията на Sofia Fashion Week SS 2017 ще бъде направена и първата Sofia Fashion Street, в която ще бъдат разположени кокетни магазини и ателиета на водещите български и световни брандове, изложбени щандове на партньори на събитието. Улицата ще работи от 11 до 17.00 чака с вход свободен за всички гости, които могат да се докоснат до модните предложения на дизайнери и марки, да хапнат с приятели , както и да намерят своите предложения за бала или сватбата.

ACCamera_4 ACCamera_1

Информация и снимки: Sofia Fashion Week

Коментари