Sofia Fashion Week – Всичко за най-дългоочакваното модно събитие.

За трети пореден път на Sofia Fashion Week ще заблестят колекциите на дизайнери от цял свят.

В седмицата от 12 – 16 септември под светлите на прожекторите ще бъдат и много родни изгряващи таланти в модния бизнес.

 

 

Какво да очакваме през петте модни вечери?

Вечер #1


Първата вечер на седмицата на модата в София ще бъде открита от моделите Бояна Генова и Атанас Михайлов.

За доброто настроение на гостите на Sofia Fashion Week ще се погрижи певицата Жана Бергендорф. Известни дизайнерски къщи с представителства в България ще  бъдат акцентът на вечерта.

Сред поканените са Versace, Escada, Cesare Pachiotti, Carducci, Karen Millen, ALLURe, Patrizia Pepe.

Вечер #2


Водещи на втората грандиозна вечер ще бъдат Камелия Аврамова и Теодор Тодоров. Специални гости на събитието ще бъдат Павел и Венци и Невена Пейкова и Стивън Ачикор, които ще осигурят отличната атмосфера. Водещи български модни марки ще представят новите си колеции. Сред тях са Enigma Leather Fashion House, Nikole Collection, Banderol, KWIAT, DQueen, Модна къща Veteida, дизайнерката Елена Златкова и други.

Вечер#3


Вълнуващата трета вечер ще изненада с представянето на висша мода от европейски и български дизайнери, сред които са Жан Жекова, Христо Чучев, Стоян Радичев, Carducci, Agressor, Nina Naustdal и други.

Водещи на третата вечер на Sofia Fashion Week ще бъдат отново Камелия Аврамова и Теодор Тодоров, а специален гост ще е Рени Ганева.

Вечер#4


Млади български дизайнери ще бъдат под светлините на прожекторите през ччетвъртата вечер. Студентски колекции от университети в страната ще огреят модния подиум. Ще звучи музиката на неотразимата Мария Кискинова, а водещи ще бъдат Деси Цонева и Теодор Тодоров.

Вечер#5


Ексклузивната пета гала вечер ще предложи на гостите ревюта на световни и български марки, а след това атрактивно фешън парти с моделите от събитието. Гвоздеят на вечерта – Мария Илиева и водещите Боряна Баташова и Теодор Тодоров ще се грижат за отличната атмосфера.

За моделите:

В третото  си издание Sofia Fashion Week ще даде възможност на новоизгряващи български модели да блеснат на модния подиум.

Сред популярните лица, избрани да представят световни колекции са имената на Куини-Алис и Никол Николови, Диана Иванчева, Марина Войкова, Радост Тодорова, Юлия Юревич, Дорина Божикова, Богомил Христов, Даниел Георгиев, Пламен Богданов, Никола Николов и други.

Снимки: Facebook @ Sofia Fashion Week

Снимки: Facebook @ Sofia Fashion Week

За мястото:

За втори пореден път събитието ще се проведе в модерната многофункционална зала   Exhibition Forum Events (EFE)  на Hotel Marinela Sofia.

 

sofia-fashion-week-topmodabg

Снимки: Facebook @ Sofia Fashion Week

sofia-fashion-week-topmodabg

Снимки: Facebook @ Sofia Fashion Week

sofia-fashion-week-topmodabg

Снимки: Facebook @ Sofia Fashion Week

Коментари