Рапърът DEE във втори сезон на “Фермата” по bTV

С края на лятото идва началото на новия силен телевизионен сезон.

Вихрушка от риалити формати, нови предавания, богато разнообразие от премиерни сериали и хитови филмови продукции ще обладае телевизионния ефир.

bTV Media Group готви силен старт на втори сезон на риалити формата – “Фермата”, в който ще има голяма доза популярни лица от българския медиен подуим.

Рапърът DEE е новата сензация, с която bTV открехнаха още малко завесата на “Фермата”.  DEE e един от любимите хип хоп изпълнители на младото поколение и е приготвил специален концерт за зрителите на bTV Media Group. Заедно с други известни и неизвестни българи, той ще се докосне до живота във фермата, ще се срещне с бита на нашите предци, които са живяли в близост до земята, спазвали са българските традиции и са се занимавали с различни занаяти.

„Приех да участвам във “Фермата”, защото никога до момента не съм се сблъсквал с този начин на живот и със селската работа, въпреки че в живота съм се срещал с много „овце”. Харесва ми идеята за живот в близост до земята и връщане към традициите, и бита от миналото. Познавам живота в Бронкс, но имам какво да науча за България” – разкрива 32-годишният DEE част от мотивите си да участва във втори сезон на “Фермата”.

 


Kaкво трябва да знаем за DEE?

DMD

DMD

@DEE е един от най-разпознаваемите български хип хоп изпълнители. Отличава се с изключителна интересна визия и различно звучене.

Доста често бива спряган дори като щатски изпълнител.

@DEE не спира да върви със страхотни темпове нагоре и не случайно углавява редица радио и телевизионни класации.

Зад гърба си има участия в многобройни концерти и проекти на българска и чуждестранна сцена, заедно с носителя на престижната награда “Grammy” – Цоолио.

Освен един от най-прогресиращите и любими рап изпълнители в България, неподражаемият стил и харизматичната личност на DEE го правят и най-предпочитаното българско MC и любимият водещ за хип хоп събития. Два пъти носител на наградата за „Най-добър Hype Man/Host ” на 359HIPHOP AWARDS.

@DEE e име, което се превърна в синоним на хит и участието му в други музикални проекти е сигурна формула за успех.

 

Предлагаме ти да чуеш един от хитовете му, а ние оставаме в очакване на гръмкото му участие във “Фермата” по bTV от септември!

 

Научи повече за DEE от ексклузивното му интервю за bTV!

 


 

Коментари