Очаква те любов от пръв поглед с тази красавица…

Най-новият член на семейството E-Class ще посрещне почитателите на Mercedes Benz с комфорт и иновативност през 2018г.

Несъмнено удоволствие от шофирането.

tri

През изминалата година видяхме редизайна на седан и комби, а през идната очакваме  този на купе.

Новият модел кабриолет допълва последовалтено гамата от модернизации, които надграждат и добавят нови щрихи върху функциите за сигурността в автомобила от модела E-Class Cabrio.

За E-Class Cabrio 2018  можем да кажем, че е с много подобен силует на купе, но е лесно различим благодарение на огромния мек покрив.

Мекият покрив се предлага в четири различни цвята: тъмно кафяв, тъмно синьо, червено или черно, което дава възможност за много персонализиране.

Акцент в дизайна е дължината на предния капак, който подчертава елегантния му профил, както и осемнадесет-инчовите джанти и LED фарове. 

Интериора на колата пък изненадва с огромен 12.3 широкоекранен дисплей с мултимедийна система и навигация. В допълнение идват тъчпада и контролера в централната конзола, а също така забелязваме и бутони по волана, които са чувствителни при допир.

5

Допълнителна наслада носят масажиращите седалки и нагревателите по тях, които циркулират горещ въздух в областта на шията.

Луксозен шик придават и тапицерията в бежаво и червено, велурените постелки с бродерия, както и светло кафявите дървени декоративни фигурки от бряст. 

edno

chetiiri

hss-storage-midas-4c887fa916eff307ffa1572f451abdb4-204702040-1

Коментари