Кулинарните изкушения на един Masterchef

Мили приятели, за мен е удоволствие да започна най-новата си рубрика “Яж! Тренирай! Обичай!”, като споделя мисли  за добре изглеждащата храна.

Вкъщи често обичам да се проявявам като “виден” кулинар, а особено удоволствие ми доставя аранимента на храната. 

Истински се възхищавам на майсторите готвачи, които не само умеят вкуса и аромата до съвършенство, но са и прецизни в детайлите на начина, по който ще поднесат кулинарното си изкуство.

Аранжимента на храната е уважение, към хората, на които ще бъде поднесена, уважение е на майстора към собствения му труд, но и не на последно място е уважение и към самата храна.

Обещавам за предстоящите светли празници да публикувам кадри от своята кухня, за да ви покажа как аз лично усещам храната и какъв е индивидуалният ми почерк при поднасянето й. Преди това, обаче съм ви подготвила ценителска колекция от кухнята на един талантлив дизайнер, който рисува шедьоври не само с помощта на четка или пък електронна писалка, но и с инстински хранителни продукти.

Насладете се на кулинарната галерия, а пък ако ви се georgi-angeloff-topmodabgприиска да се сдобиете с някоя рецепта, то тогава може да посетите фейсбук страницата на Георги Ангелов и да му пишете.

Сигурна съм, че познавате това име – Георги беше участник от втори сезон на Masterchef Bulgaria, излъчен по bTV. Той има не само кулинарен талант, но умее да развихря фантазията си като графичен дизайнер, освен това е доказал духа си на млад предприемчив българин с редица други проекти, които е създал.

В момента организира и е част от много кулинарни събития с конкретни каузи и се надявам , че ще имам възможността в бъдеще да ви го представя с подробности, директно разказани от самия него.

 


Снимки: Facebook @georgimasterchef и Instagram @angeloffonline

Коментари