Кои са най-обсъжданите звездни двойки през декември 2016

Дни преди да посрещнем 2017 година ще разбулим медийните митове около няколко звездни двойки, които не слизат от първа страница през последните месеци. Ще им обърнем внимание в обратен ред, за да запазим най-пикантните новини за десерт.

Почетното 4 място заема Джиджи Хадид и Зейн Малик 


Екзотичните красавци са заедно вече повече от година, а от не отдавна 

gigi3знаем, че майката на Джиджи официално одобрява връзката им.

Това стана известно, след като през октомври Линда Хадид сподели снимка на двамата влюбени в Инстаграм профила си, с текст: “Щастие е да виждаш децата си щастливи…”.

Точно на Коледа пък, майката на Джиджи добави нова снимка, която провокира нови коментари. Линда, в компанията на Бела, Джиджи + гаджето си, изработват по стара семейна традиция, коледни украшения.

През последните няколко дни, слухове за предстояща сватба на двамата заляха модни и лайфстайл интернет издания.

Няколко медии, обаче предполагат, че това събитие към момента не може да бъде истина, тъй като Джиджи е все още много млада и се страхува от ранно сериозно обвързване, в предвид на разводите на майка си.

Въпреки, че скоро може би няма да има сватба, двамата споделят, че са много щастливи заедно.

Заслуженото 3 място отреждаме на Кендъл Дженър и рапърът A$AP Rocky.


Има ли всъщност романтична връзка между топ модела и рапъра jennerили не? Все още не можем да кажем със сигурност, тъй като двамата пазят в тайна отношенията си.  Няколко дни преди Коледа, обаче били забелязани да вечерят заедно в известно заведение в Лос Анджелис. След вечерята, Кендъл закарала рапъра вкъщи със скъпото си черно Ферари.  A$AP и Дженър биват забелязвани доста често заедно през последните месеци и се надяваме, че още първите дни на януари ще ни донесат потвърждение за отношенията им.

jenner2 jenner3 jenner1

 Подобаващо 2 място отива за Ким Кардашиян и Кание Уест 


kanye-west

Кардашиян и Уест обориха всички слухове за това, че са пред развод, след като Кание публикува в социалните мрежи коледна снимка, на която е заедно със съпругата и децата си. Снимката е от семейното парти на Кардашиян. 

Въпреки трудната си година, за която всички знаем, че имаха, двамата ще продължат напред – заедно.

Не можем, обаче да не отбележим, че няма усмивки на лицата им… Дали това се дължи на напрежението в отношенията им или пък друго, можем само да гадаем…

 

Златното 1 място отива при Дженифър Лопес и Дрейк


Само преди по-малко от 12 часа Джей Ло и Дрейк едновременно jenifferпубликуваха в Инстаграм профилите си снимка, на която са заедно. Лопес се е свила сладко в обятията на Дрейк, който пък нежно е обвил ръце около нея.

Въпреки, че не виждаме описание около снимката в нито един от профилите, усещането, което излъчват е достатъчно красноречиво.

Двамата излизат повече от 2 седмици,  а дали ще признаят официално отношенията си, предстои да разберем през новата година!

 

Коментари