Какво по-хубаво от “Кино в парка”?!

Кино в парка предлага възможност на жителите и гостите на столицата удоволствието от четири киновечери на открито – през септемврийските уикенди в парка на Военна академия.

Последните септемврийски уиекенди ще ни зарадват с кино на открито. Парка на Военна академия ще посрещне всички жители и гости на София, които искат да си доставят удоволствие от кино в парка.

На 17 септември (събота) е официалното откриване на кино програмата, когато ще бъде прожектиран филм на уважавания режисьор Джон Бурман – “За короната и страната”.

Неделната вечер на 18 септевмри пък ще посрещне с “Всичко ще бъде наред” – един от най-новите филми на режисьора Вим Вендерс.

Кинопредложението за 24 септември е “Вечната Аделайн”, където в главние роли са Блейк Лайвли от “Клюкарката”, Мише; Хюисман от “Игра на тронове” и легендата Харисън Форд. 

 

Последния ден от фестивала Кино в парка ще предизвика гостите си с колумбийския режисьор Сиро Гера и неговият шедьовър “Прегръдката на змията”, номиран за чуждоезичен “Оскар”.

 

za-koronata-i-stranata-topmodabg vsichko-shte-bude-nared-topmodabg vechnata-adelain-topmodabg pregrudkata-na-zmiata-topmodabg

Началният час на всички прожекции е в 20:30ч., а билети могат да бъдат намерени на място.

Коментари