Как се облича президентът на Академията за филмови изкуства и науки

Днес на официална церемония, която ще бъде излъчена на живо по целия свят, президентът на Академията за филмови изкуства и науки – Шерил Буун Айзъкс ще обяви номинациите за 89-тите награди Оскар.

Шерил е отдавна във филмовия бизнес. Още преди да навърши 30-годишна възраст влиза в индустрията като започва работа в отдела по “Комуникации” на “Колумбия Пикчърс”. Тя работи за едни от най-известните имена в бранша като Стивън Спилбърг, Милтън Голдщайн и други.  

Кариерата й продължава 15 години като маркетинг директор, като за приносите си получава 4 отличия .

От 1987г. е член на Академията за филмови изкуства и науки, като първоначално работи като доброволец по различни проекти, а по-късно поема лидерски позиции.

През 2013г. е избрана за президент на Академията, като  така става първата афро-американка и 3-тата подред жена, избрана за тази ръководна позиция.

В личен план можем да кажем, че е щастливо омъжена за Стенли Айзъкс – нюйоркски продуцент и писател, с който живеят в Лос Анджелис, заедно със сина им Купър.

На всички свои публични изяви, Шерил избира модерно излъчване, което подхожда на фигурата и цвета на кожата й. През годините сме я виждали както в строго-елегатни костюми, така и в ефирни дълги рокли. 

Като цветове тя подбира меки и ненатрапчиви тонове, които да направят нежен контраст в кожата й и да й придадат особено сияние. Сред най-предпочитаните за нея цветове са акулово синьо, черно и сьомга.

Това, което прави впечатление е, че тя предпочита да акцентира на елементи от роклите, вместо да залага на атрактивни бижута.

Черните рамки за очила са нейна запазена рамка. Бихме определили стила й като изключително изчистен и последователен и сме в очакване да видим какъв тоалет е избрала за днешната церемония.

 

Cheryl Boone Isaacs  Cheryl Boone Isaacs  Cheryl Boone Isaacs  

Cheryl Boone Isaacs Cheryl Boone Isaacs Cheryl Boone Isaacs

 

Коментари