Кадифе тенденцията – в крак с модата под 100лв.

КАДИФЕ!

Една от най-ярките тенденции, с която разпонаваме 90-те години се завръща, за да покори модните подиуми тази зима  – от Ню Йорк, през Париж, Милано и Лондон, за да я открием и тук в София.

Кадифето е изключителна по рода си материята, която създава меко усещане при допир и е характерна с мъхестото си покритие и неповторим дълбок блясък. В основата на текстурата на този плат са копринените нишки.

През годините назад платът е използван  за изработка на елементи от облеклото на кралски особи и църковни предводители. В по-близко време присъства в колекциите на модни гиганти като Валентино и Армани, а към днешна дата е пренесен дори в модата на ежедневния стил.

Актуални цветове ще бъдат тъмно синьо и сребристо, а най-често срещаните комбинации – тези с кожа и коприна.  Сама по себе си материята е акцентна и трябва да бъдете внимателни в комбинациите, особено ако сте предпочели визия изцяло в кадифе.

За да превърнете скучното облекло във визия от модния подиум, избрахме да ви покажем 15 идеи, с които ще може да разнообразите облеклото си под 100лв и ще сте разбира се в крак с тенденциите.

 

Коментари