Манията STAR WARS продължава с първия самостоятелен филм – Star Wars: Rouge One

Дарт Вейдър отново ще говори с гласа на Джеймс Ърл Джоунс,R1_Teaser_Bulgaria
а Джими Смитс ще се появи като приемния баща на Лея Органа!

 

Пълният трейлър на първия от Вселената на „Междузвездни войни“ – „Rogue One: История от Междузвездни войни” е вече напълно достъпен в интернет.
Изключителни нови кадри от динамични екшън сцени ще повдигнат завесата към историята на филма и неговите основни персонажи.

Във време на конфликти и страх, една група необичайни герои се обединяват в мисията да откраднат плановете за Звездата на смъртта – най-мощното оръжие за изтребление на Империята. Това ключово събитие в историята на „Междузвездни войни“ събира обикновени хора, които избират да извършат невероятен подвиг и по този начин стават част от нещо далеч по-голямо от тях самите.


 

  • Добре познатата ни Фелисити Джоунс (“Теорията на всичко”, “Невероятният Спайдър-мен 2”, “Невидимата жена” ) ще се превъплати в ролята на Джин Ерсо  – буйна и дръзка, която гори от желание да влезе в битка срещу Империята.
  • Капитан Касиан Ендор (в ролята Диего Луна) е разузнавач от бунтовническия съюз с богат боен опит, спечелил уважението на бунтовническите войски с хладнокръвието и изобретателността си.
  • Форест Уитакър ( oт “Иконом на седем президента”, “На свободна практика”, “Експетиментът” и др.) ще бъде в ролята на Соу Герера  –  ветеран от Войните на клонингите и водач на група бунтовници-екстремисти.

Още:

  • Боди Рук (в ролята Риз Ахмед) е изключителен пилот и техник. Практичен, но много неспокоен, Боди трябва да събере куража да се изправи срещу Империята.
  • Директор Орсън Креник (в ролята Бен Менделсон) ръководи високотехнологичните оръжейни разработки на Империята. Креник – жесток, но с блестящ ум – е обсебен от завършването на дълго отлагания проект за построяване на Звездата на смъртта, на който е заложил репутацията си.
  • K-2SO (Алън Тюдик) е препрограмиран имперски дроид по сигурността, който сега е лоялен на бунтовниците. Прагматичният дроид е ефективен агент под прикритие.
  • Чирут Имве (Дони Йен) вярва, че всички живи същества са свързани чрез Силата. Макар и сляп, той е изключително способен воин. Макар да не владее Силата, монахът воин е тренирал тялото си посредством интензивна физическа и психическа подготовка.
  • Бейз Малбус (Цзян Уен) е прагматичен войник, който се откроява с бабаитлък, контрастиращ на духовността и моралния компас на най-добрия му приятел Чирут Имве.

Премиерата на филма ще бъде в кината на 16 декември 2016г. Не пропускай!

 

 

 

Коментари